• EMAIL DE CONTACTE: volemviureaflix@hotmail.es
    Comentaris anònims:
    Els comentaris anònims no es faran públics. Es prega respectar als autors dels comentaris.
  • Volem viure a flix

  • Categorías

  • accions agraïments Ascó assamblea ATC canvi climàtic descontaminació discòrrer emprenedors empresa energia enquesta entrevista estatut inquide Kemira manifestacio notícies reportatge Tve3 unitat utorrent vegueries web developer
  • Add to Technorati Favorites
  • Ebresfera logo_BE_M
  • BlogESfera Directorio de Blogs Hispanos - Agrega tu Blog
  • Archivos

  • Escribe tu dirección de correo electrónico para suscribirte a este blog, y recibir notificaciones de nuevos mensajes por correo.

    Únete a otros 4 suscriptores
  • Per la Montse:

    Hay una fuerza motriz más poderosa que el vapor, la electricidad y la energía atómica: la voluntad. Albert Einstein

Concentració ciutadana contra la sentència del TC envers l’Estatut

Concentració ciutadana contra la sentència del TC envers l’Estatut.

Dia: Dissabte 10 de juliol

Hora: 12 del migdia

Lloc: Plaça l’Esglèsia.

Volem fer palès el rebuig de la sentència que el Tribunal Constitucional ha fet sobre l’Estatut.

Així doncs,  participem a la concentració ciutadana a la plaça Esglèsia.

Convidem a tots, entitats i administracions.

Important: Es farà una recollida de firmes que es portarán en mà, el pròxim 12 de juliol, a Ernest Benach, amb el qual tenim una entrevista aquest mateix dia.

MANIFEST

La sentència del TC contra l’Estatut d’Autonomia de Catalunya implica la retallada de la capacitat d’acció política del govern de la Generalitat.

La gent de Flix hi estem en contra, i volem reivindicar i defensar l’Estatut aprovat al Parlament de Catalunya el 2006 i refrendat pel poble català i pel congrès dels diputats.

Des de Flix volem donar suport a la manifestació d’avui a Barcelona i simbòlicament, des de la distància, ens hi sumem amb aquesta concentració, que pretén defensar la dignitat del nostre país, Catalunya.

La manifestació de Barcelona i també aquesta concentració, són un acte de rebuig a un TC i, per extensió, a un govern de l’Estat que no vol acceptar el fet diferencial català.

La supressió de 14 articles més la reinterpretació de 20 més rebutja alguns dels símbols nacionals de Catalunya, com per exemple, que la llengua catalana sigui prioritària, el concepte nació, o el model de finançament.

Els camins per aconseguir el reconeixement nacional del nostre país, Catalunya, amb la sentència del TC han quedat escapçats. Per això cal mostrar tot el nostre rebuig a la sentència.

“SÓM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM!”

VISCA FLIX, VISCA LA SENYERA I VISCA CATALUNYA!